Optimaal Comfort


Welkom bij Glasservice en timmerwerken D. Stukje in Wedde Noord Nederland. De specialist als het gaat om Glasservice en de daarbij horende werkzaamheden voor een optimaal resultaat. Of het nu gaat om het plaatsen van glas, kozijnen, het repareren van, onderhouden, kitwerken of maatwerk timmerwerken, wij leveren de complete service.

Uw Kostbaarheden goed beschermd.

Als er een ruit stuk gaat, wilt u het liefst dat er direct een nieuwe wordt geplaatst. Want hoe onprettig is het als ongenodigde gasten uw woning binnen kunnen sluipen? Met onze Snelservice voor glas is uw woning binnen 24 uren voorzien van een nieuwe ruit. Of het nu gaat om een barst, lek glas of een ruit die aan scherven ligt, wij hebben de voorraad in huis om het op te lossen. Want wist u dat er met een lekke dubbele beglazing veel warmte verloren gaat en uw daarom onnodig veel energie kosten moet betalen?

Glasservice en timmerwerken D.Stukje heeft een ruime voorraad glas in de loods staan zodat we de meest voor de hand liggende maten snel kunnen leveren. Denk hierbij aan de glassoorten: enkel glas, dubbel glas, triple glas, veiligheidsglas. Daarnaast hebben we ook de speciale soorten als gebrandschilderd glas, gekleurd glas, glas in lood in de collectie zodat we voor iedere woning de juiste oplossing kunnen leveren.

Meer weten over prijzen

Contact